Αγρίνιο: Χριστουγεννιάτικη συναυλία με την Έλενα Παπαρίζου – Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Δεκεμβρίου 2023

Αγρίνιο: Χριστουγεννιάτικη συναυλία με την Έλενα Παπαρίζου – Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων


Μετά τη σταδιακή τοποθέτηση και φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων στολιδιών στο κέντρο του Αγρινίου, αλλά και τις τοπικές κοινότητες του Δήμου που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και είναι σε εξέλιξη ακόμη, ο Δήμος Αγρινίου και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού προετοίμασαν ένα ευχάριστο και εντυπωσιακό πρόγραμμα προσαρμοσμένο, ως είθισται, στο γιορτινό κλίμα της εποχής και στο «πλαίσιο» τα Χριστούγεννα να είναι μια γιορτή για τα παιδιά και τους εφήβους, αλλά που να μπορούν να απολαύσουν ευχαριστηθούν και οι ενήλικες!

Σήμερα Σάββατο 02/12 ξεκινάει η λειτουργία του Παγοδρομίου στο Δημοτικό Πάρκινγκ στην περιοχή των παλιών σφαγείων και του Carrousel στην Πλατεία Δημοκρατίας. Στις 09/12 έχει προγραμματιστεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική Πλατεία, ενώ σε περίπτωση βροχής θα γίνει στις 10/12. Η μεγάλη συναυλία με την Έλενα Παπαρίζου θα γίνει στις 27/12 επίσης στην Πλατεία Δημοκρατίας και στις 29/12 είναι προγραμματισμένο το «Santa Run» που φέτος τα έσοδα θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Επίσης, στις 23/12 και στις 30/12 θα διεξαχθεί το street music festival στο πλαίσιο του οποίου 6 συνολικά μπάντες θα γεμίσουν μουσική την πόλη πρωί και απόγευμα. Στο εορταστικό πρόγραμμα θα προβληθούν στον Κινηματογράφο δωρεάν ταινίες για παιδιά, ενώ η «Παραμυθούπολη» στην παλιά αγορά και φέτος θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Εκτός από το σημαντικό αυτό Event στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ο Δήμος Αγρινίου έχει ήδη προγραμματίσει πλήθος από εκδηλώσεις: θεατρικές, μουσικές, πολιτιστικού ενδιαφέροντος και κυρίως εκδηλώσεις με κοινωνικό πρόσημο, με γενικό τίτλο «Παραμύθι από Ζάχαρη»!

Η ημερομηνία λήξης των εκδηλώσεων του Δήμου για την εορταστική περίοδο θα λήξουν στις 05/01/24 και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος οι πολίτες θα μπορούν να απολαύσουν ποικιλία εκδηλώσεων, οι οποίες κάθε χρόνο εμπλουτίζονται ως προς το περιεχόμενο και ενισχύονται ως προς την συμμετοχή του κόσμου.

Ακόμη, το τρενάκι, που κάθε φορά εντυπωσιάζει και οι Αγρινιώτισσες και οι Αγρινιώτες το αναμένουν με χαρά και προσδοκία, αναμένεται να κυκλοφορεί στους δρόμους του Αγρινίου σύντομα και για ένα ολόκληρο μήνα, ενώ πολλές φορές θα επιβιβάζεται σ’ αυτό η Φιλαρμονική του Δήμου για να σκορπίζει νότες και χαρά σε όλη την πόλη!

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα παρουσίασε το πρόγραμμα ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου έδωσε τις λεπτομέρειες του προγράμματος, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού Ευθύμιος Γρίβας αναφέρθηκε στον στολισμό που είναι σε εξέλιξη και κάθε χρόνο αυξάνεται κατορθώνοντας όμως κάθε χρόνο να διατηρούν χαμηλό το κόστος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χρήστος Ζαρκαβέλης ο οποίος έδωσε λεπτομέρειες για το Santa Run, το οποίο φέτος θα περάσει και μέσα από το Δημοτικό πάρκο της πόλης.

Ο καθένας εξ’ αυτών μίλησε για τις αρμοδιότητές του και τον συντονισμό που υπήρξε για να υπάρχει το κατάλληλο αποτέλεσμα, ώστε ο Δήμος Αγρινίου να είναι στο κλίμα των Χριστουγέννων και όλοι οι δημότες και οι επισκέπτες του να αισθάνονται ευφορία και χαρά, ενώ όλοι να μπορούν συνάμα να έχουν και να απολαύσουν αυτό που επιθυμούν και ενδιαφέρονται στο πλαίσιο της ποικιλίας των εορταστικών εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad