Μωρό επτά κιλών γεννήθηκε στη Χιλή! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Δεκεμβρίου 2023

Μωρό επτά κιλών γεννήθηκε στη Χιλή!


Μια οικογένεια από τη Χιλή καλωσόρισε την Πέμπτη (28 Δεκεμβρίου) ένα αγοράκι βάρους 7,105 κιλών εν μέσω ανάμεικτων συναισθημάτων, καθώς το παιδί παραμένει στην εντατική και η μητέρα νοσηλεύεται επίσης στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τη μαιευτήρα Μαρσία Βενέγκας, αυτό θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο μωρό που έχει καταγραφεί ποτέ στη Χιλή, ξεπερνώντας ένα άλλο νεογέννητο που ζύγιζε πάνω από 6 κιλά.

Το μωρό γεννήθηκε το πρωί της Πέμπτης σε νοσοκομείο της Κουρανιλάχουε και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Κονσεπσιόν λόγω επιπλοκών στην υγεία του. Η μητέρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κουρανιλάχουε και περιμένει να πάρει εξιτήριο για να επανενωθεί με το μωρό της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, αν και η κατάσταση του μωρού είναι σοβαρή, αναφέρεται ότι είναι σταθερή και βρίσκεται υπό παρακολούθηση στο χώρο της παιδιατρικής εντατικής θεραπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad