Μια ακόμη κοινωνική προσφορά του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Δεκεμβρίου 2023

Μια ακόμη κοινωνική προσφορά του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου


Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Μεσολογγίου αναδεικνύει τη δέσμευσή του προς την κοινωνική ευαισθησία και την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας. 

Ενόψει των γιορτινών ημερών για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, με χαρά ανακοινώνουμε ότι πραγματοποιήσαμε δωρεά γλυκών στο Συσσίτιο Απόρων "Σπίτι Γαλήνης Χριστού", της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Μεσολόγγι. Τα γλυκά ετοίμασαν οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας "Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής", σε συνεργασία με την επιχείρηση στην οποία εκπαιδεύονται εργαστηριακά, "GRAND FAMILY" του Βασίλη Κατσούπη στο Μεσολόγγι. 

Αυτή η πρωτοβουλία αντικατοπτρίζει την πεποίθησή μας, ότι η ενεργός συμμετοχή μας στην κοινωνία είναι βαθιά συνδεδεμένη με την αποστολή και τις αξίες μας. Σε κάθε κουτί γλυκών, υπάρχει μια γεύση χαράς και ένα μήνυμα ελπίδας και συμπαράστασης για όσους βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση. 

Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για κοινωνική ευθύνη, δουλεύοντας με πάθος και αφοσίωση, συνεχίζουμε να αναζητούμε τρόπους υποστήριξης της τοπικής κοινότητας και των ανθρώπων που τη χρειάζονται. 


Ευχαριστούμε για τη συνεργασία τον υπεύθυνο λειτουργίας της δομής, πρωτοπρ. Γεώργιο Μπίμπο. 

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος, 
με Υγεία, Αγάπη και Ελπίδα! 

Ιωάννης Γ. Χατζής
Διευθυντής Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad