Δήμος Ξηρομέρου: Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ. της τακτικής συνεδρίασης, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Ξηρομέρου: Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ. της τακτικής συνεδρίασης, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου


Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της δημοτικής περιόδου Σεπτέμβριος 2019 - 2023 και για πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά καθώς και τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά, όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής.

Αυτό θα συνεχιστεί και την δημοτική περίοδο 2024-2028.

Όλα τα Δημοτικά Συμβούλια από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως σήμερα, μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Στο βίντεο στο YouTube, αναφέρονται επιλέγοντας ''ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ'', όλα τα θέματα συζήτησης και έχει προστεθεί χρονική σήμανση, ώστε να μπορείτε εύκολα να μεταβαίνετε απ' ευθείας στο θέμα που θέλετε να ακούσετε.

Λόγω προβλημάτων στην σύνδεση του διαδικτύου, είχαμε 4 λεπτών διακοπή όπου δεν ακούστηκαν οι απαντήσεις του Δημάρχου κ. Τριανταφυλλάκη και του Αντιδημάρχου κ. Γερόλυμου, οι ερωτήσεις του κ. Κολοβού και η μισή απάντηση του Αντιδημάρχου κ. Γερόλυμου. Υπάρχουν βέβαια τα ηχητικά πρακτικά.

------------------------

Ανακοινώσεις, ερωτήσεις και θέματα προ ημερησίας διάταξης. 05:25

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Ξηρομέρου στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας (Εισηγητής Δήμαρχος Ξηρομέρου). 47:14

2. Ορισμός εκπροσώπου στις Γενικές Συνελεύσεις του Δικτύου Πόλεων "ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ" (Εισηγητής Δήμαρχος Ξηρομέρου). 1:00:50

3. Έγκριση πρότασης συνεργασίας για ανακύκλωση ρούχων και Υποδημάτων (Εισηγητής Δήμαρχος Ξηρομέρου). 1:01:44

4. Έγκριση ίδρυσης Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας στο Δήμο Ξηρομέρου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου "POWERPOOR" (Εισηγητής Δήμαρχος Ξηρομέρου). 1:16:53

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad