Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με τον 31χρονο που αγνοείται - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Ιανουαρίου 2024

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με τον 31χρονο που αγνοείται


Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με τον 31χρονο που αγνοείται

Αναφορικά με την περίπτωση του 31χρονου συμπολίτη μας ο οποίος θεωρείται αγνοούμενος από την Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2023, ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ενημερώνει ότι παρακολουθεί από κοντά τις έρευνες που διεξάγουν οι αρμόδιες αρχές και είναι έτοιμος να συνδράμει όπου και όπως του ζητηθεί.

Διαθέτουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης αυτής που τόσο έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η σκέψη μας βρίσκεται στην οικογένεια και τους πλησίους του 31χρονου αγνοούμενου, ευχόμενοι η αγωνία τους να λάβει σύντομα τέλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad