Κάλεσμα του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Ιανουαρίου 2024

Κάλεσμα του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών


Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών στα πλαίσια μιας μεγάλης πρωτοβουλίας που έχει πάρει και η οποία απαιτεί τη σύμπραξη όλων των Αστακιωτών, παρακαλεί πολύ όλους τους Αστακιώτες μόνιμους κατοίκους και ετεροδημότες στην Ελλάδα όπως μας ενημερώσουν εάν έχουν ή γνωρίζουν συγγενείς τους, φίλους, γνωστούς που να είναι κάτοικος εξωτερικού, να μας αποστείλουν στο email του Συλλόγου (syllogosastakiwtwn1@gmail.com), στοιχεία που θα μας διευκολύνουν στο να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί τους (email,τηλέφωνα, f.b ).

Είναι για μια πολύ εξαιρετική δράση που θα ξεκινήσουμε, εφόσον υπάρξει ανταπόκριση.

Με την βοήθειά σας και την θετική ανταπόκριση όσων κληθούν να συνδράμουν στην προσπάθειά μας, η επιτυχία θα είναι δεδομένη και παράλληλα δε, θα προκαλέσει μια ακόμη φορά, μεγάλη προβολή του Αστακού.

Λεπτομέρειες τις επόμενο διάστημα και εφόσον καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε με τους συμπατριώτες μας στο εξωτερικό.

Με εκτίμηση
Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad