Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών στον Κένταυρο Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιανουαρίου 2024

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών στον Κένταυρο Αστακού


ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις για αλλαγή ζώνης για τους μαθητές του Ταεκβοντο του Κένταυρου Αστακού. Οι μαθητές εξετάστηκαν στην προκαθορισμένη ύλη που απαιτείται για την προαγωγή τους στην επόμενη ζώνη και παρουσίασαν με τον καλύτερο τρόπο την τεχνική τους κατάρτιση, την δύναμη, την αγωνιστική τους ετοιμότητα και κυρίως την γνώση τους στην Αυτοάμυνα. Όλα αυτά εκτελώντας τα με πειθαρχία και σεβασμό σύμφωνα με τους κανόνες και τις αρχές της τέχνης του Ταεκβοντο. 

Η μεγάλη συμμετοχή των γονιών και θεατών στις εξέδρες και το χειροκρότημα τους κατά την εκτέλεση των ασκήσεων από τους μαθητές, τους βοήθησαν στην μεγιστοποίηση της απόδοσης, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια όμορφη ατμόσφαιρα. 

Εξεταστική επιτροπή είχαν οριστεί δύο υψηλόβαθμοι Δάσκαλοι στην Ιεραρχία του Ταεκβοντο, ο κύριος ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Θεόδωρος και ο κύριος ΠΑΛΑΥΡΑΣ Απόστολος οι οποίοι αναφέρθηκαν με ευμενή σχόλια για το γενικότερο επίπεδο του Κενταύρου, εντυπωσιασμένοι από την αφοσίωση, την πειθαρχία και την ακρίβεια των ασκήσεων από τους μαθητές. 

Τα συγχαρητήριά μας στα παιδιά και τις ευχαριστίες μας σε όλους τους γονείς για την συνεργασία καθώς και σε όλους τους παρευρισκόμενους θεατές για την στάση τους και το χειροκρότημά τους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Ξηρομέρου για την παραχώρηση του Σταδίου.

Επόμενος στόχος για τον Κένταυρο το Φεβρουάριο η συμμετοχή στο Δ/κο πρωτάθλημα Ταεκβοντο στη Χαλκίδα και την 23-25 Φεβρουαρίου ταξίδι στα Τίρανα για συμμετοχή σε ένα δυνατό καμπ Ταεκβοντο.

ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

(κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad