Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου - Πρωτοδικείο: Το Μεσολόγγι απαιτεί, δεν επαιτεί - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου - Πρωτοδικείο: Το Μεσολόγγι απαιτεί, δεν επαιτεί


Πρωτοδικείο: Το Μεσολόγγι απαιτεί, δεν επαιτεί

Η διαφαινόμενη υποβάθμιση του ιστορικού Πρωτοδικείου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου συνιστά ακόμη ένα ανοσιούργημα της Πολιτείας σε βάρος του τόπου μας.

Ως εκ τούτου, είμαστε υποχρεωμένοι να πράξουμε τα αυτονόητα. Όλα όσα μας επιτάσσει το δίκαιο του αιτήματός μας αλλά και όσα εκπορεύονται από την ανυπέρβλητη ιστορική μας παρακαταθήκη.

Καλώ όλους τους φορείς και τους δημότες σε μαζική αντίδραση. Άμεσα οφείλουμε να προβούμε σε όλες τις ενδεδειγμένες κινητοποιήσεις, ώστε όλοι εκείνοι που τυγχάνουν επιλήσμονες και ανιστόρητοι να συνειδητοποιήσουν την κατάφωρη αδικία σε βάρος μας και να μην τύχει υλοποίησης το προτεινόμενο σχέδιο.

Το Μεσολόγγι δεν είναι επαίτης. Απαιτεί όμως τον δικαιολογημένο σεβασμό, ως ελάχιστη ανταπόδοση της καθοριστικής συμβολής του στην εθνική παλιγγενεσία.

Σε αυτό το μονοπάτι είμαστε αποφασισμένοι να βαδίσουμε μέχρι την τελική μας δικαίωση έχοντας ως συνοδοιπόρους μας την αδούλωτη αντίσταση μας και την ακατάβλητη πίστη μας για την ευόδωση του αγώνα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad