Ο Νικόλας από το Ξηρόμερο στο "MasterChef" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Ιανουαρίου 2024

Ο Νικόλας από το Ξηρόμερο στο "MasterChef"


Μετά την επιτυχημένη παρουσία του 36χρονο Χρήστου με καταγωγή από το Πεντάλοφο Μεσολογγίου ήταν η σειρά του Νίκου από το Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας να αντιμετωπίσει τον Μάριο και το άγχος του.

Ο Νικόλας Καραμπούλης έφτιαξε κροκέτα γαρίδας με σπανάκι και κρέμα τραχανά και μία σουκρίμ γαρίδας.

Την αίτηση στον επιτυχημένο διαγωνισμό μαγειρικής έκανε η κοπέλα του, όπως αποκάλυψε μετά από ερώτηση των κριτών. Ο ίδιος μαγειρεύει εδώ και πέντε χρόνια και δουλεύει στην περιοχή του Ζωγράφου εκεί όπου κατοικεί μαζί με την Αθηνά.

Τη στιγμή που τον ρώτησαν για την καταγωγή του ο ίδιος με υπερηφάνεια είπε για το Ξηρόμερο με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναρωτιέται τι του θυμίζει ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης ανέφερε πως δε ξέρει τη συγκεκριμένη περιοχή.

Κι ενώ σε πρώτη φάση οι κριτές και συγκεκριμένα ο «Θείος» Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε ποδιά στον Μάριο, αμέσως μετά έκανε την… ανατροπή και φόρεσε ποδιά και στον Νίκο δίνοντας την ευκαιρία και στους δύο να είναι στους 24 που θα βρεθούν στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού.

Δείτε το βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad