Διοργάνωση εκδρομών του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών για το τριήμερο της Αποκριάς και της 25ης Μαρτίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Φεβρουαρίου 2024

Διοργάνωση εκδρομών του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών για το τριήμερο της Αποκριάς και της 25ης Μαρτίου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογός μας προτίθεται να δρομολογήσει λεωφορείο για να πραγματοποιήσει εκδρομή στον Αστακό τόσο για το τριήμερο της Αποκριάς, όσο και για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου (18 Μαρτίου ή και 25 Μαρτίου).

Για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή μας απαιτούνται ορισμένες προϋποθέσεις όπως:


  • Όσοι προτίθεστε να συμμετάσχετε να έχετε δηλώσει την συμμετοχή σας στις ημερομηνίες που θα ανακοινώσουμε με νέα ανάρτηση (αναμένουμε την ενημέρωση από το πρακτορείο ταξιδιωτικού τουρισμού για την διάθεση του λεωφορείου και το κόστος της εκδρομής), έτσι ώστε να διαμορφώσουμε και την τιμή του εισιτηρίου.
  • Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε από τις δυο εκδρομές θα είναι δεσμευτική διότι όπως προαναφέραμε, το κόστος της εκδρομής θα καλυφθεί αποκλειστικά από τους εκδρομείς.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε, μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στα τηλέφωνα που θα βρίσκονται στο τέλος της ανακοίνωσης

μέχρι την Τετάρτη 13/3 για την πρώτη και
μέχρι την Τετάρτη 20/3 για την δεύτερη
.

Οι αναχωρήσεις θα πραγματοποιηθούν απόγευμα Παρασκευής του κάθε τριημέρου και επιστροφή την Δευτέρα το απόγευμα από Αστακό.

Όσον αφορά το κόστος, θα είναι περίπου στα 35-40 ευρώ (κατ' εκτίμηση).

Όσοι δηλώσουν για τις αποκριές αν δεν γίνει εφικτό να δρομολογήσουμε λεωφορείο, αφενός θα ενημερωθείτε άμεσα για να σας δοθεί χρόνος για εναλλακτική λύση και αφετέρου, μπορείτε να δηλώσετε ταυτόχρονα και στις δύο εκδρομές σε περίπτωση που έχετε αποφασίσει να ταξιδέψετε είτε με την μία εκδρομή είτε τη δεύτερη την 25η Μαρτίου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

  • Κώστας Νικολάου (Φαρμάκης), 6974815660
  • Λευτέρης Καραχρήστος, 6934602585
  • Χρήστος Μπόνης, 6977267078

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad