Εκπροσώπηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 30η Επετειακή Διεθνή Έκθεση «AGROTICA 2024» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Φεβρουαρίου 2024

Εκπροσώπηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 30η Επετειακή Διεθνή Έκθεση «AGROTICA 2024»


Εκπροσώπηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 30η Επετειακή Διεθνή Έκθεση «AGROTICA 2024»

Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιώργος Κοντογιάννης στη 30η Επετειακή Διεθνή Αγροτική Έκθεση «AGROTICA 2024» στη Θεσσαλονίκη 1-4 Φεβρουαρίου 2024.

Ο κ. Κοντογιάννης παρακολούθησε τις εργασίες των ενημερωτικών ημερίδων της έκθεσης και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με στελέχη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και υπηρεσιακούς παράγοντες. Στο περιθώριο της έκθεσης συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,Ελευθέριο Αυγενάκη, τον Υφυπουργό, Σταύρο Κελέτση, τους Γενικούς Γραμματείς κκ. Κώστα Μπαγινέτα, Γεώργιο Στρατάκο και Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Κοντογιάννης:«είχα την ευκαιρία να αναπτύξω εν συντομία στη πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ και τα υπηρεσιακά στελέχη, τις άμεσες προτεραιότητες μας για τον αγροτικό χώρο και κρίσιμα ζητήματα σε σχέση με το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, πρωτίστως δε, την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης του προγράμματος με σκοπό την καλύτερη εφαρμογή του και τη στήριξη του αγροτικού κόσμου. Προφανώς η συνεργασία αυτή θα συνεχισθεί σε βάθος το επόμενο χρονικό διάστημα εξειδικεύοντας από κοινού με το Υπουργείο, τις πρωτοβουλίες μας για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad