Ιερά Μονή Αγίας Ελεούσης: Θα λειτουργήσει και φέτος η καθιερωμένη εμποροπανήγυρις από 9 έως 24 Μαϊου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Φεβρουαρίου 2024

Ιερά Μονή Αγίας Ελεούσης: Θα λειτουργήσει και φέτος η καθιερωμένη εμποροπανήγυρις από 9 έως 24 Μαϊου


Από την Ιερά Μονή Αγίας Ελεούσης ανακοινώνεται ότι, στα πλαίσια εορτασμού της Μονής την Διακαινήσιμο εβδομάδα, παράλληλα με τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, θα λειτουργήσει και φέτος η καθιερωμένη εμποροπανήγυρις, από την Πέμπτη 9 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή του Θωμά 12 Μαΐου 2024.

Η εμποροπανήγυρις θα οργανωθεί, εντός σκεπάστρου 1000 τ.μ. σε ιδιόκτητο χώρο της Μονής, όπου διατίθενται θέσεις όπως προβλέπει ο Κανονισμός Εμποροπανηγύρεως.

Επίσης διατίθενται δύο θέσεις για ψησταριές και μία θέση για καντίνα – καφέ.

Για πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο της Μονής: 2632022386.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad