Παναγιώτης Στάϊκος: Χοντρή μάσα στην ασφαλτόστρωση δρόμου Αγράμπελα - Πηγάδια - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Φεβρουαρίου 2024

Παναγιώτης Στάϊκος: Χοντρή μάσα στην ασφαλτόστρωση δρόμου Αγράμπελα - Πηγάδια


Αγαπητέ κύριε Περιφερειάρχη με ποιους Δημάρχους συνεργάζεσαι;;; Με αυτούς που το μισό έργο στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού (Ασφαλτόστρωση του μισού δρόμου Αγράμπελα Πηγάδια με την Στάικο Δήμαρχο έκπτωση 60%, με το Τριανταφυλλάκη 3%)!!! Τι λέτε για αυτό;; 

Μήπως μπορεί να μου πει κανένα πουλάκι πόσο ήταν η έκπτωση για το άλλο μισό του δρόμου Αγράμπελα - Πηγάδια που έγινε στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού;;;; Ήταν αγαπητέ φίλε Δήμο Τάγκα η έκπτωση 60% ναι ή όχι ;;; Η άσφαλτος τόσα χρόνια παραμένει σαν να έγινε χθες ή έχει προβλήματα;;; Αυτό το 57% σε ποιες τσέπες πήγε;;;;; Ντροπή σας ρεμάλια!!! 

Παναγιώτης Στάικος
Πρώην Δήμαρχος Αστακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad