Συνάντηση Θανάση Παπαθανάση με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Φεβρουαρίου 2024

Συνάντηση Θανάση Παπαθανάση με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα


Συνάντηση Θανάση Παπαθανάση με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα

Με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα συναντήθηκε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης.

Μετά την συνάντηση ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:

«Κατά την διάρκεια της συνάντησης εργασίας έθεσα στον Υπουργό όλα τα σημαντικά έργα υποδομής που διεκδικεί η Αιτωλοακαρνανία προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και να δώσουμε στο τόπο μας αναπτυξιακή ώθηση. Η παράδοση της Αμβρακίας Οδού πριν λίγες μέρες παρουσία του Πρωθυπουργού ενισχύει την ταχύτητα των μεταφορών, την ασφάλεια και την συνδεσιμότητα της περιοχής με την υπόλοιπη Ελλάδα και αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη. Επίσης το πρωτοποριακό έργο «Σύστημα Αντλησιοταμίευσης Αμφιλοχίας» που επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός είναι ένα τεράστιας σημασίας ενεργειακό έργο το μεγαλύτερο έργο παραγωγής και αποθήκευσης καθαρής ενέργειας στη χώρα μας στο οποίο σήμερα απασχολούνται 400 άτομα και στην πλήρη ανάπτυξή του θα απασχολούνται 1000 άτομα.

Τόνισα ότι ο νομός Αιτωλοακαρνανίας ο μεγαλύτερος νομός της χώρας έχει ανάγκη να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα σε συγκεκριμένα έργα υποδομής. Παρουσίασα στον Υπουργό όλα τα σημαντικά έργα που θα δώσουν περαιτέρω ώθηση στον τόπο μας και συμφωνήσαμε για μια στενή συνεργασία για την επίτευξη των στόχων.

Τέλος ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι το έργο «Εγγειοβελτιωτικά έργα παραλίμνιων περιοχών Αμβρακίας-Αμφιλοχίας και Βάλτου Ν. Αιτωλοακαρνανίας» ύψους 79.010.000 € θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 21-27 και θα προχωρήσει η υλοποίησή του».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad