Τον «Λέοντα Μεσολογγίου» υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Φεβρουαρίου 2024

Τον «Λέοντα Μεσολογγίου» υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος


Τον «Λέοντα Μεσολογγίου», την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΚΑΒΔΕ, υποδέχθηκε σήμερα, Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος. Οι παίκτες, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα νικώντας την Κυριακή τον «Βίκο Ιωαννίνων» στο Αγρίνιο με σκορ 64-34, φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Δήμαρχο, ο οποίος υπήρξε ιδρυτής της ομάδας, το 2011.

Συνομιλώντας με τους έφηβους παίκτες, ο Δήμαρχος κ. Διαμαντόπουλος εξήρε το σημαντικό επίτευγμα της ομάδας, αφού για πρώτη φορά ομάδα εφήβων του Μεσολογγίου κατακτά τέτοια θέση, αποτέλεσμα εντατικής και σκληρής προπόνησης αλλά και ομαδικότητας, και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, αφού η ομάδα πλέον έχει προκριθεί στα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. «Αυτό που καταφέρατε είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να προσπαθήσετε για να γίνετε ακόμη καλύτεροι, δίχως όμως να παραμελήσετε τις υπόλοιπες μαθητικές σας υποχρεώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τους παίκτες συνόδευσαν ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Άλκης Καλύβας, ο Γενικός Αρχηγός Σωκράτης Ντέκας και ο προπονητής τους και Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας Σωτήρης Φαράντος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad