Στο βάθρο των νικητών δύο αθλητές του Κένταυρου Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Φεβρουαρίου 2024

Στο βάθρο των νικητών δύο αθλητές του Κένταυρου Αστακού


ΕΝΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΤΣΑΡΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΒΟΥΡΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ!!

Το απόλυτο 2 στα 2 κατάφεραν οι αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ στο πρωτάθλημα Ταεκβοντο που διεξήχθη την 16/18 Φεβρουαρίου 2024 στην πόλη της Χαλκίδας.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 1076 αθλητές ανεβάζοντας τον ανταγωνισμό ψηλά καθώς και το βαθμό δυσκολίας για διάκριση.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε με δύο αθλητές οι οποίοι μετά από νικηφόρους αγώνες και πολύ καλή απόδοση κατάφεραν και οι δύο να ανέβουν στο βάθρο των νικητών.

Συγκεκριμένα ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε ο αθλητής ΤΣΑΡΚΟΣ Κωνσταντίνος και ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε ο αθλητής ΒΟΥΡΤΣΑΣ Δημοσθένης.

Η αθλητική οικογένεια του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ συγχαίρει τα παιδιά για την επιτυχία τους και ευχαριστεί την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιεργειας (ΕΛΟΠΥ) η οποία στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης κάλυψε τα έξοδα αποστολής των αθλητών και σε αυτή την διοργάνωση.

Επόμενη αποστολή για τον Κένταυρο την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου όπου η ομάδα θα ταξιδέψει εκτός συνόρων και συγκεκριμένα στη πόλη των Τιράνων όπου θα συμμετέχει σε ένα δυνατό Διεθνές καμπ ταεκβοντο σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η αγωνιστική ετοιμότητα των αθλητών για τα επερχόμενα πρωταθλήματα..

ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad