Βανδαλισμοί αντλιών ύδρευσης στο Ευηνοχώρι - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Φεβρουαρίου 2024

Βανδαλισμοί αντλιών ύδρευσης στο Ευηνοχώρι


Ενημέρωση για βανδαλισμούς αντλιών ύδρευσης στο Ευηνοχώρι

Ο Δήμος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου ενημερώνει ότι αντλίες ύδρευσης που βρίσκονται στο Ευηνοχώρι και χρησιμοποιούνται για την υδροδότηση του Μεσολογγίου, υπέστησαν βανδαλισμούς από αγνώστους, οι οποίοι τις έθεσαν εκτός λειτουργίας, το βράδυ της Τρίτης, 27 Φεβρουαρίου 2024.

Άμεσα μετέβησαν στο σημείο τεχνικά κλιμάκια της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου τα οποία καταβάλουν προσπάθειες για την αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί διακοπές υδροδότησης, καθώς τέθηκαν άμεσα σε λειτουργία οι εφεδρικές αντλίες.

Για το απαράδεκτο αυτό συμβάν έχει ήδη ενημερωθεί η Αστυνομία ενώ η ΔΕΥΑ Μεσολογγίου θα υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων. Επίσης, σε συνεργασία με την εταιρεία ΤΕΡΝΑ η οποία υλοποιεί το έργο ανακατασκευής της γέφυρας του Ευήνου, συμφωνήθηκε να υπάρχει αυξημένη επιτήρηση του χώρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad