Επετειακή εκδήλωση για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Μαρτίου 2024

Επετειακή εκδήλωση για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας


Επετειακή Εκδήλωση για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, τιμώντας την επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, διοργανώνει επετειακή εκδήλωση με τίτλο: «Της Λευτεριάς Μορφές».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί:

  • Στο Αγρίνιο, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 και ώρα 06:00’ το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου και
  • Στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 και ώρα 06:00’ το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητος Αιτωλοακαρνανίας (πρώην Νομαρχία).

Τα μέλη των τμημάτων θεάτρου, χορωδίας και παραδοσιακών χορών του Τομέα Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας θα παρουσιάσουν:
 
  • Θεατρικούς Μονολόγους « Οι Ήρωές μας μιλούν »,
  • Επετειακά τραγούδια από τη χορωδία και το μουσικό σχήμα της Μητροπόλεως “Psalterio ensemble”.
  • Παραδοσιακούς χορούς.

Ας τιμήσουμε με την παρουσία μας την μεγάλη αυτή εθνική εορτή και ας αποδώσουμε φόρο τιμής στους προγόνους μας, που με τον άφθαστο ηρωισμό τους δόξασαν την πατρίδα μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
της Ιεράς Μητροπόλεως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad