Θεσμική συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Άννας Μαστοράκου με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Μαρτίου 2024

Θεσμική συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Άννας Μαστοράκου με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ


Θεσμική Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και επίλυση ζητημάτων που άπτονται της πρόληψης και της προαγωγής της υγείας, η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, επισκέφθηκε, την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024, τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ., Γιάννη Καρβέλη.

«Πρόκειται για μια παραγωγική πρώτη συνάντηση με κοινό πεδίο τα θέματα δημόσιας υγείας που επιβάλλουν την πολυεπίπεδη και συστηματική συνεργασία για μια ολιστική προσέγγιση της υγείας και της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών» τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης. Μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε η διαμόρφωση εκστρατειών προληπτικής ιατρικής σε ορεινές, ημιορεινές και δύσβατες περιοχές με τη χρήση κινητής μονάδας και ο προγραμματισμός οργανωμένων επισκέψεων από ιατρούς ειδικοτήτων σε περιοχές με μειωμένη ή δύσκολη πρόσβαση. Επίσης, τέθηκε στο επίκεντρο των κοινών δράσεων, η υπεύθυνη και συνεχής ενημέρωση των πολιτών για ζητήματα υγείας.

Ολοκληρώνοντας, η Αντιπεριφερειάρχης μετέφερε στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, τη βούληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, για θέσπιση ισχυρών συνεργειών στο χώρο της Δημόσιας Υγείας, με γνώμονα την πρόληψη και την αντιμετώπιση υγειονομικών απειλών, καθώς επίσης τη βελτίωση της ανθεκτικότητας των περιφερειακών και τοπικών συστημάτων υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad