Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Μαρτίου 2024

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας


Στις 9 Μαρτίου, ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών, όπως κάθε χρόνο, τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στην ταβέρνα "Μερατζούλα" στο Βασιλόπουλο. Ήταν μια πολύ ζέστη, κεφάτη και χαρούμενη εκδήλωση που τιμήθηκε από αρκετές γυναίκες μέλη μας και μη. Η βραδιά είχε χορό, κέφι, αλλά και δώρα από προηγούμενη εκδήλωση μας που δεν είχαν δοθεί.

Τη βραδιά μας, τίμησαν με την παρουσία τους η κα Τσόμπου Άρτεμις Πρόεδρος της Ισότητας Γυναικών Αστακού και η κα Γριτσίπη Αρετή Πρόεδρος της κοινότητας Αστακού. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Προέδρου του Συλλόγου μας κα Ιωάννα Ρεπάνη Ζούλα, ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός της κα Τσόμπου και στη συνέχεια η Εκπαιδευτικός και μέλος του συλλόγου μας, η κα Μπαμπούρη Νεκταρία σε μια όμορφη και σύντομη ομιλία της μας ανέδειξε τη σημαντικότητα του ρόλου της γυναίκας στο σήμερα .

Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους!

Χρόνια πολλά!

Το Δ.Σ.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad