Δήμος Ξηρομέρου: Αποχαιρετούμε ένα σπουδαίο Αιτωλοακαρνάνα, ένα φίλο του Ξηρομέρου τον Παναγιώτη Κοντό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Μαρτίου 2024

Δήμος Ξηρομέρου: Αποχαιρετούμε ένα σπουδαίο Αιτωλοακαρνάνα, ένα φίλο του Ξηρομέρου τον Παναγιώτη Κοντό


Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε σήμερα την απώλεια του καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτη Κοντού, ενός σπουδαίου και φωτεινού ανθρώπου, ενός σπουδαίου ακαδημαϊκού, ενός λάτρη των Ελληνικών Γραμμάτων και ακραιφνή υποστηρικτή της Ελληνικής Παιδείας, ενός σπουδαίου Έλληνα και Αιτωλοακαρνάνα.

Το πλούσιο και πολύπλευρο έργο του στην ακαδημαϊκή κοινότητα, επιστημονικό, ερευνητικό και διοικητικό, είναι η μεγάλη του παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Εμείς οι Ξηρομερίτες έχουμε άλλον ένα λόγο να αισθανόμαστε την μεγάλη απώλεια.

Ο Παναγιώτης Κοντός ήταν ένας γνήσιος φίλος του Ξηρομέρου και ιδιαιτέρως των εν Αθήναις ετεροδημοτών, με συνεχείς συνεργασίες με τους πολιτιστικούς συλλόγους, την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ) και την Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ).

Αποχαιρετούμε με θλίψη και συγκίνηση έναν φίλο του Ξηρομέρου, ένα σπουδαίο Αιτωλοακαρνάνα, έναν μεγάλο Έλληνα, που είχε την αποδοχή όλων με το χαρακτήρα, το ήθος και το έργο του.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad