Τηλεφωνική επικοινωνία Καραγκούνη - Καρβέλη για την έλλειψη ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Μαρτίου 2024

Τηλεφωνική επικοινωνία Καραγκούνη - Καρβέλη για την έλλειψη ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας


Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραγκούνης με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Κέντρο υγείας Άνω Χώρας με την έλλειψη ασθενοφόρου γεγονός που δημιουργεί δυσχέρεια στους κατοίκους του ορεινού όγκου του Δήμου ώστε να έχουν πρόσβαση στις δομές υγείας. Μάλιστα ο κος Καραγκούνης αναφέρθηκε στο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου και ειδικά στο αίτημα του Δημάρχου κυρίου Βασίλη Γκίζα που ανέδειξε το μείζον αυτό ζήτημα.

Ο κ. Καραγκούνης επεσήμανε στον κ. Καρβέλη την επιτακτική ανάγκη να βρεθεί άμεση λύση στο πρόβλημα.

Ο κ. Καρβέλης ενημέρωσε τον κύριο Καραγκούνη ότι ήδη η 6η ΥΠΕ τρέχει προκήρυξη αρχικά για άμεση στελέχωση του οχήματος με έξι άτομα προσωπικό πληρώματος και στη συνέχεια παράδοση νέου οχήματος ΕΚΑΒ.

Ο κύριος Καραγκούνης ευχαρίστησε τον κ. Ιωάννη Καρβέλη για το άμεσο ενδιαφέρον του για την αντιμετώπιση του σημαντικού αυτού προβλήματος και επιβεβαιώθηκε ότι θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για όποιες άλλες ενέργειες χρειαστεί να γίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad