Χρήστος Μπόνης: Αποτελέσματα ΟΠΣΥΞ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Μαρτίου 2024

Χρήστος Μπόνης: Αποτελέσματα ΟΠΣΥΞ


Την 25η Φεβρουάριου η ΟΠΣΥΞ πραγματοποίησε την γενική συνέλευσή της και παράλληλα εκλογές για ανάδειξη νέων προσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και για τους εκπροσώπους στην ΠΑΝΣΥ (Γεν. Συνέλευση).

Ήδη διανύουμε την 10η μέρα και αποτελέσματα δεν έχουν αναρτηθεί πουθενά. Επιπρόσθετα δε τυγχάνει να ήμουν και υποψήφιος για την ΠΑΝΣΥ και για τον λόγο αυτό θα έπρεπε να είχα ειδοποιηθεί εάν είχα εκλεγεί ή όχι μιας και η ΟΠΣΥΞ δεν έχει επίσημη ιστοσελίδα να υπάρχει η άμεση ενημέρωση (στο f.b. που ανέτρεξα μήπως υπάρχει κάποια ενημέρωση δεν διέκρινα καμιά αναφορά).

Θα παρακαλούσα λοιπόν την ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ να διαθέσει ελάχιστα λεπτά και να κοινοποιήσει τα αποτελέσματα τουλάχιστον στα τοπικά blog του Ξηρομέρου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad