Διάψευση ειδήσεως από την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Μαρτίου 2024

Διάψευση ειδήσεως από την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας


Σχετικά με την ανυπόστατη, ψευδή και συκοφαντική είδηση που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες περί απομακρύνσεως του Εσταυρωμένου από δύο Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, η Ιερά Μητρόπολη ανακοινώνει τα εξής:

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός ουδέποτε έδωσε εντολή ή οδηγία απομακρύνσεως του Εσταυρωμένου από το Ιερό Βήμα των Ναών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Ευθύς μόλις πληροφορήθηκε την κυκλοφορία της ψευδούς και συκοφαντικής αυτής ειδήσεως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους Προϊσταμένους του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αστακού, Αρχιμ. Δαυίδ Μπαζούλα και του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Σταμνάς, Πρωτοπρ. Νικόλαο Τηλιγάδα, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν, ότι ο Εσταυρωμένος είναι τοποθετημένος στην συνήθη θέση, όπισθεν της Αγίας Τραπέζης, όπως προβλέπεται από την εκκλησιαστική παράδοση.

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας επιφυλάσσεται να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες σε βάρος οποιουδήποτε διέσπειρε την ανωτέρω ψευδή και συκοφαντική είδηση προς αποκατάσταση της αλήθειας και αποκάλυψη των κακόβουλων προθέσεων και ενεργειών των διακινητών αυτής της είδησης.Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad