Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων: Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετέχει ενεργά στη φροντίδα τους - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Απριλίου 2024

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων: Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετέχει ενεργά στη φροντίδα τους


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η 4η Απριλίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, σαν Δήμος Ξηρομέρου συμμετέχουμε ενεργά στη φροντίδα τους και με συντονισμένες ενέργειες προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τα δικαιώματα τους, πάντα σε συνεργασία με τις φιλοζωικές οργανώσεις και ευαίσθητους συνδημότες μας.

Θυμίζουμε ότι είμαστε από τους λίγους Δήμους της Αιτ/νίας, που υποβάλλαμε πρόταση στο Φιλόδημος ΙΙ για δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων. Χρηματοδοτηθήκαμε με 394.382 € και πιστεύουμε ότι σύντομα θα εκκινήσουν οι διαδικασίες για την δημιουργία του.

Για εμάς η προστασία των αδέσποτων ζώων είναι δείγμα πολιτισμού και θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε, ως έχοντες και την σχετική αρμοδιότητα βάση της νομοθεσίας.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad