Κένταυρος Αστακού: Ο αθλητής Βούρτσας Δημοσθένης θα αγωνιστεί στη Βουλγαρία, ως μέλος της επίλεκτης ομάδας Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Απριλίου 2024

Κένταυρος Αστακού: Ο αθλητής Βούρτσας Δημοσθένης θα αγωνιστεί στη Βουλγαρία, ως μέλος της επίλεκτης ομάδας Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος


ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΤΑΝΕ) ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΒΟΥΡΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ!!!


Αναχωρεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Αθλητής του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ Βούρτσας Δημοσθένης για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας όπου ως μέλος της Επίλεκτης ομάδας Ταεκβοντο Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ), θα λάβει μέρος στο Διεθνές Πρωτάθλημα Ταεκβοντο "HEREYA OPEN" αγωνιζόμενος στην ηλικιακή κατηγορία Παίδων έως -57 κιλά.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την Δευτέρα 22 Απριλίου στη Σόφια και συμμετέχουν 782 αθλητές από 10 χώρες.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ευχαριστεί την Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος και την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την απόφαση τους να συμπεριληφθεί ο αθλητής του Κένταυρου στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ. Ευχόμαστε καλό ταξίδι, καλή επιτυχία στον Δημοσθένη και σε όλη την Ελληνική Αποστολή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad