Υπογραφή σύμβασης και ανάρτηση στο ΚΗΜΔΗΣ του έργου «Αγροτική Οδοποιία Κοινοτήτων Πηγαδίων-Προδρόμου-Αγραμπέλου» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Απριλίου 2024

Υπογραφή σύμβασης και ανάρτηση στο ΚΗΜΔΗΣ του έργου «Αγροτική Οδοποιία Κοινοτήτων Πηγαδίων-Προδρόμου-Αγραμπέλου»




Υπογραφή σύμβασης και ανάρτηση στο ΚΗΜΔΗΣ του έργου «Αγροτική Οδοποιία Κοινοτήτων Πηγαδίων-Προδρόμου-Αγραμπέλου».

Με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020 και συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης υλοποιούμε ένα ακόμα έργο προς όφελος του Πρωτογενή Τομέα.

Στην περιοχή παρέμβασης οι δείκτες γαλακτοπαραγωγής και κτηνοτροφίας είναι υψηλοί και η βελτίωση της προσβασιμότητας ανοίγει περαιτέρω ορίζοντες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΙΠ Μεσολογγίου, τους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου Ξηρομέρου και τον μελετητή για την συνεργασία, την ωρίμανση, την χρηματοδότηση και την δημοπρασία του έργου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρ.Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ,κύριο Σπήλιο Λιβανό, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, κύριο Δημήτρη Παπαγιαννίδη, καθώς και στους συνεργάτες τους για την υποστήριξη και την συνεργασία σε όλα τα βήματα.

Γιάννης Τριανταφυλλάκης

πηγή: facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad