Νίκος Ναούμης - Υπ. Ευρωβουλευτής Νέας Δημοκρατίας: Δώσε μου τη δύναμη, να εργαστώ για μια Ευρώπη ίσων ευκαιριών - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Απριλίου 2024

Νίκος Ναούμης - Υπ. Ευρωβουλευτής Νέας Δημοκρατίας: Δώσε μου τη δύναμη, να εργαστώ για μια Ευρώπη ίσων ευκαιριών


Αν και έχασα την όρασή μου είκοσι χρόνια πριν, δεν έπαψα ποτέ να ονειρεύομαι. Έχω δώσει πολλές μάχες στη ζωή μου και πάντα τα έχω καταφέρει! Μπροστά μου, έχω άλλον έναν ανάλογο αγώνα.

Μια «μάχη» που θα τη δώσω έντιμα, με το ίδιο ήθος και τις αξίες που με διακρίνουν διαχρονικά.

Είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και σε καλώ, να πας στην κάλπη να ψηφίσεις γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Δώσε μου τη δύναμη, να εργαστώ για μια Ευρώπη ίσων ευκαιριών, για μια Ευρώπη πιο φιλόξενη για τις γενιές που έρχονται. Για μια Ελλάδα στην καρδιά της Ευρώπης.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείς να μάθεις λίγα πράγματα για εμένα. Κάνε εγγραφή στο κανάλι μου, αν κρίνεις ότι όσα λέω σε αγγίζουν και στήριξέ με.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad