Δήμος Ξηρομέρου: Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για την ποικιλία ελιάς Καλαμών, αποκαθιστά το σωστό και το δίκαιο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Απριλίου 2024

Δήμος Ξηρομέρου: Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για την ποικιλία ελιάς Καλαμών, αποκαθιστά το σωστό και το δίκαιο


Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για την ποικιλία ελιάς Καλαμών και την κατοχύρωση του ονόματος σαν Προστατευόμενη Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ), συνώνυμης της ΠΟΠ Καλαμάτα, αποκαθιστά το σωστό και το δίκαιο και ιδιαίτερα για το νομό Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος έχει μία τεράστια παραγωγή, την μεγαλύτερη στην Ελλάδα και δίκαια οι συμπατριώτες μας παραγωγοί μέχρι να κριθεί αυτή η υπόθεση ένιωθαν να βρίσκονται στον αέρα.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν και η Αιτωλοακαρνανία και το Ξηρόμερο της μεγάλης παραγωγής του εξαιρετικού προϊόντος ελιάς Καλαμών, μπορούν απρόσκοπτα να μας το προσφέρουν σε εμάς και σε όλο τον κόσμο, σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad