Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball στο Μεσολόγγι - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Μαΐου 2024

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball στο Μεσολόγγι


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball στο Μεσολόγγι

Με μεγάλη συμμετοχή, 45 ομάδων όλων των ηλικιών, αλλά και με πλήθος κόσμου που το παρακολούθησε, ολοκληρώθηκε το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου 2024.

Η κεντρική πλατεία Μάρκου Μπότσαρη αποτέλεσε τον τρίτο σταθμό, μετά τη Λαμία και το Άργος, του τουρνουά μπάσκετ που δίνει την ευκαιρία σε αθλητές όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να συμμετέχουν σε μια διήμερη ζωντανή αθλητική γιορτή.

«Το Μεσολόγγι αποτελεί μια «μπασκετούπολη», μετά τις μεγάλες επιτυχίες που έχουν γνωρίσει τοπικές ομάδες τα τελευταία χρόνια. Η δημοτική μας αρχή θέλει να αναπτύξει όλα τα αθλήματα και για το λόγο αυτό έχουμε στο καλεντάρι μας εκδηλώσεις που θα δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο να συμμετέχει και να αθληθεί. Τέτοια γεγονότα αναβαθμίζουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες και καθιστούν την πόλη μας προορισμό», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στο τουρνουά μαζί με τους Αντιδημάρχους Σωτήρη Φαράντο, Λάμπρο Δαλάρη και Δημήτρη Πετρόπουλο.

Από πλευράς του ο Σωτήρης Φαράντος, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας και έπαίκτης στο τουρνουά, ευχαρίστησε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την τιμή που έκανε στον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου να αποτελέσει τον συνδιοργανωτή του 3x3, το οποίο χαρακτήρισε ως έναν «προπομπό για τα μικρά παιδιά ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό», ενώ ευχήθηκε η διοργάνωση αυτή να καθιερωθεί και να λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Μεσολόγγι.

Η διοργάνωση του 3x3 ΔΕΗ Street Basketball έγινε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) – με συνδιοργανωτή τον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και την υποστήριξη της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας – Μεγάλος Χορηγός: ΔΕΗ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad