Συμμετοχή 80 αθλητών από όλη την Ελλάδα στο Brevet «Βασίλης Ράπτης» στο Μεσολόγγι - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Μαΐου 2024

Συμμετοχή 80 αθλητών από όλη την Ελλάδα στο Brevet «Βασίλης Ράπτης» στο Μεσολόγγι


Συμμετείχαν 80 αθλητές από όλη την Ελλάδα στο Brevet «Βασίλης Ράπτης» στο Μεσολόγγι

Με τη συμμετοχή 80 αθλητών από όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε το Brevet «Βασίλης Ράπτης» (ποδηλατικός αγώνας τουλάχιστον 200χμ) που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου χθες Κυριακή, 20 Μαΐου 2024.

Ο μαραθώνιος ποδηλατικός αγώνας αντοχής ξεκίνησε από την πλατεία Μάρκου Μπότσαρη στο Μεσολόγγι, όπου παράλληλα διεξάγονταν το τουρνουά 3x3 ΔΕΗ Street Basketball, και ακολουθώντας τη διαδρομή Μεσολόγγι-Ναύπακτος-Γέφυρα Μπανιά-Θέρμο-Αγρίνιο-Καλύβια-Λυσιμαχία-Κλεισούρα-Μεσολόγγι οι 80 ποδηλάτες που πήραν μέρος στον αγώνα τερμάτισαν στο ίδιο σημείο.

«Το Μεσολόγγι είναι η πόλη του ποδηλάτου και το αποδεικνύει αυτό διαρκώς. Το ποδήλατο αποτελεί ένα μέσο καθημερινής μετακίνησης, εναλλακτικό των μηχανοκίνητων οχημάτων και ως εκ τούτου φιλικό προς το περιβάλλον, έναν τρόπο άσκησης, έναν τρόπο να αποδιώξουμε την πίεση και το άγχος της καθημερινότητας. Αγώνες όπως ο σημερινός τοποθετούν σταθερά την πόλη μας στο εγχώριο ποδηλατικό στερέωμα και γίνονται αφορμή να αγκαλιάσουν το ποδήλατο ακόμη περισσότεροι άνθρωποι. Τα οφέλη της ποδηλασίας είναι πραγματικά πολλαπλά για τον άνθρωπο και την φύση», δήλωσε σχετικά ο Σωτήρης Φαράντος, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Ποδηλάτου Μεσολογγίου που συνδιοργάνωσε τον αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad