Ανακοίνωση επιτροπής συντήρησης Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Πόρτας Μπαμπίνης - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Μαΐου 2024

Ανακοίνωση επιτροπής συντήρησης Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Πόρτας Μπαμπίνης


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ
«ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ»

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Ι.Μ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΡΤΑΣ
(ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΥΠ’ ΑΡ. 12/2 ΝΟΕ 2021)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες έγκρισης της αρχιτεκτονικής μελέτης για την αντικατάσταση της στέγης του Αη Γιώργη Μπαμπίνης, από την αρμόδια υπηρεσίας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλ/νίας και Λευκάδος, οπότε το έργο μπορεί να εκτελεστεί άμεσα.

Πρόκειται για έργο, που είναι άκρως απαραίτητο για τη διατήρηση ενός ιστορικού μνημείου, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για τους Μπαμπινιώτες, αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Ξηρομέρου.

Την πρωτοβουλία για την εκτέλεση του έργου έχει αναλάβει ο πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης», σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ι.Ν Αγ. Νικολάου Μπαμπίνης.

Καλούνται όλοι οι Μπαμπινιώτες και οι φίλοι της παράδοσης, καθώς και ο Δήμος Ξηρομέρου, να συμβάλουν με τον τρόπο τους ο καθένας, στην οικονομική ενίσχυση της πρωτοβουλίας, απευθυνόμενοι στην Επιτροπή που έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό.

Τηλ. Επικοινωνίας:
Χρυσικός Πέτρος: 6977976114
e-mail : chrysikospetros@gmail.com

Μπακογιώργου Αγλαϊα: 6947754602, 26460-93754
(Η οποία θα τηρεί το ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ)

Μπαμπίνη 23 Απριλίου 2024

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ                           ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad