Νέα γέφυρα Ευήνου - Πότε αναμένεται να παραδοθεί στη κυκλοφορία - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Μαΐου 2024

Νέα γέφυρα Ευήνου - Πότε αναμένεται να παραδοθεί στη κυκλοφορία


Έτοιμη προς παράδοση στην κυκλοφορία η νέα γέφυρα Ευήνου.

Οι τελευταίες πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι θα παραδοθεί μέχρι το τέλος του μήνα που διάγουμε, δηλαδή μέσα στις επόμενες 15 ημέρες. Το προηγούμενο διάστημα είχε διακινηθεί ότι η παράδοση θα γινόταν ακόμη και πριν την εορταστική περίοδο του Πάσχα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Σε κάθε περίπτωση ένα σημαντικό έργο ολοκληρώνεται, φέρνοντας τέλος στην ταλαιπωρία που υπέστησαν οι οδηγοί και η τοπική κοινότητα εδώ και δύο χρόνια.

Η νέα γέφυρα Ευήνου, αναμένεται να αποτελέσει το νέο σύμβολο ανάπτυξης και προόδου για την περιοχή. Κατασκευασμένη στην ίδια θέση με την παλαιά, η οποία υπέστη ανεπανόρθωτες ζημιές από τις πλημμύρες του Δεκεμβρίου 2021.

Η γέφυρα, με μήκος 242,7 μέτρα και πλάτος 13,5 μέτρα, περιλαμβάνει επίσης πεζοδρόμια για την ασφαλή διέλευση πεζών, ενώ το κατάστρωμά της έχει πλάτος 7,5 μέτρα. Το έργο, που είχε προϋπολογισμό 45 εκατομμύρια ευρώ, εκτελέστηκε από την εταιρεία ΤΕΡΝΑ.

Περιλαμβάνει, επιπλέον της κατασκευής, απαραίτητα υδραυλικά έργα για την προστασία των βάθρων της γέφυρας και την αντιπλημμυρική διευθέτηση του ποταμού, καθώς και την επισκευή των προηγούμενων ζημιών της οδικής σύνδεσης.

Δείτε το βίντεο του N.p. production:
 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad