Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Συγχαρητήρια για την εκλογή του Παναγιώτη Χολή σαν Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ και σε όλο το νέο Κεντρικό Συμβούλιο - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Ιουνίου 2024

Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Συγχαρητήρια για την εκλογή του Παναγιώτη Χολή σαν Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ και σε όλο το νέο Κεντρικό Συμβούλιο


Συγχαρητήρια για την εκλογή του Παναγιώτη Χολή, σαν Πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ) και σε όλο το νέο Κεντρικό Συμβούλιο.

Θέλω να συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον φίλο και συμπατριώτη μας από το Βασιλόπουλο Ξηρομέρου Παναγιώτη Χολή, για την εκ νέου εκλογή του ως Πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ) και τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα νεοκλεγέντα μέλη στο νέο Κεντρικό Συμβούλιο.

Ο Παναγιώτης ο Χολής δεν χρειάζεται συστάσεις και ούτε το έχει ανάγκη, έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το έργο, την προσφορά και την δράση του ποιος είναι και για το πόσο νοιάζεται και προσπαθεί να δει τον Δήμο Ξηρομέρου να πηγαίνει μπροστά.

Εύχομαι στον Πρόεδρο και σε όλα τα μέλη υγεία, δύναμη και καλό έργο για την Αιτωλοακαρνανία.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad