Δήμος Ξηρομέρου: Με επιτυχία υλοποιήθηκε το Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας Παιδιών και Εφήβων ΔΙΩΝΗ - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Ιουνίου 2024

Δήμος Ξηρομέρου: Με επιτυχία υλοποιήθηκε το Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας Παιδιών και Εφήβων ΔΙΩΝΗ


Ο Δήμος Ξηρομέρου υλοποίησε το Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας Παιδιών και Εφήβων ΔΙΩΝΗ για τον παιδικό-μαθητικό πληθυσμό, για το σχολικό έτος 2023-2024.

Να ευχαριστήσουμε την 6η ΥΠΕ και συγκεκριμένα το Τμήμα Προγραμματισμού Δράσεων Δημόσιας Υγείας, που διέθεσε τις δομές υγείας για την υλοποίηση του προγράμματος.

Ευχαριστούμε:

Από την 1η ΤΟΜΥ Αγρινίου:
  • τον Λιάβα Φώτιο-Συντονιστή,
  • την Σεραφή Κέλλυ-Επισκέπτρια Υγείας και
  • και την Παυλίδη Αλεξάνδρα-Επισκέπτρια Υγείας

Από την 3η ΤΟΜΥ Αγρινίου:
  • τον Ποσονίδη Κωνσταντίνο-Γενικός Ιατρός Συντονιστής,
  • την Χρυσάφη Ελεάνα-Επισκέπτρια Υγείας
  • και την Ντόκα Χριστίνα-Νοσηλεύτρια

Aκόμη την sυντονίστρια Χολή Σοφία του Κέντρου Υγείας Αστακού και τον Διευθυντή Χρόνη Ιωάννη του Κέντρου Υγείας Μύτικα, τους Προϊσταμένους όλων των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων που συμμετείχαν και τέλος τους γονείς και τα παιδιά που συνεργάστηκαν άψογα για την υλοποίηση του Προγράμματος ΔΙΩΝΗ.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Ι. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad