Ενημέρωση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών για την κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιουνίου 2024

Ενημέρωση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών για την κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό


Εν συνεχεία της ανοιχτής πρόσκλησης που απευθύναμε τόσο προς τα μέλη του συλλόγου μας όσο και σε άλλους συμπατριώτες μας για την κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό, έχουμε ήδη το τελικό πρόγραμμα. Θα αναφέρουμε μόνο τα του προγράμματος στο οποίο δεν θα αναγράφεται η τιμή-συνδρομή στην εκδρομή, καθόσον η εταιρεία δεν επιθυμεί να αναφέρεται το ποσόν διότι η τιμή είναι εξαιρετικά χαμηλή, που δίνεται μόνο για τον Σύλλογό μας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:


Αναχώρηση στις 8 το πρωί. Πρώτος σταθμός Ύδρα, θα υπάρχει ένα δίωρο περίπου για βόλτα στην Ύδρα και εν συνεχεία αναχώρηση για Πόρο. Φθάνοντας θα έχουμε περίπου 45 λεπτά στην διάθεσή σας για βόλτα και εν συνεχεία αναχώρηση για Αίγινα, στην οποία θα έχουμε περίπου ένα 2ωρο ελεύθερο. Η επιστροφή υπολογίζεται γύρω στις 7.30μ.μ.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, επικοινωνήστε με τα μέλη του Δ.Σ. (ΜΠΟΝΗ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ) για να σας ενημερώσουν για την τιμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad