Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Ενημέρωση για την εκδρομή-κρουαζιέρα σε νησιά του Αργοσαρωνικού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Ιουνίου 2024

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Ενημέρωση για την εκδρομή-κρουαζιέρα σε νησιά του Αργοσαρωνικού


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
με θέμα την εκδρομή-κρουαζιέρα που διοργανώνει ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών

Μέλη του Δ.Σ. αλλά και εγώ προσωπικά τις δυο ήμερες που βρέθηκα στον Αστακό για τις εκλογές, δεχόμαστε πολλά μηνύματα ή ερωτήματα από αρκετούς φίλους που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον για να συμμετέχουν στην εκδρομή όσον άφορα κυρίως την ημερομηνία της αναχώρησης.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ

Η εκδρομή δεν έχει καθοριστική ημερομηνία, δηλ. δεν δεσμευόμαστε από κάποια ημερομηνία απέναντι στην εταιρεία. Η εταιρία η οποία έχει προσφέρει τα μέγιστα για να μας ικανοποιήσει ως προς την συμμετοχή μας, αναμένει ΑΠΟ ΕΜΑΣ δυο εργάσιμες ήμερες πριν την οριστική μας απόφαση τον ακριβή αριθμό!!!! Δηλ. αν είναι να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου, πρέπει να γνωρίζει το ενδιαφέρον μας και τον αριθμό συμμετοχών την Πέμπτη 27 Ιουνίου, κάτι αντίστοιχο λοιπόν και για την δεύτερη ημερομηνία την 7 Ιουλίου, δυο εργάσιμες πριν. Οι λόγοι για την προθεσμία που μας δίνουν είναι (εκτιμούμε) αρκετά αντιληπτοί.

Όσοι λοιπόν είστε θετικοί να ακολουθήσετε το ταξίδι, στο email που θα σταλεί (και αναφερόμαστε στα μέλη του Συλλόγου) ή στο μήνυμα που θα λάβετε μεσώ f.b στο inbox σας μπορείτε να δηλώσετε την ημερομηνία που θέλετε να συμμετάσχετε. Όσον άφορα τους φίλους που δεν είναι μέλη του Συλλόγου και εκ των πραγμάτων δεν έχουμε στοιχεία επικοινωνίας τους (δηλ. email ή τηλέφωνα) θα μπορείτε να πληροφορηθείτε τις λεπτομέρειες είτε μέσω του facebook του Συλλόγου μας, είτε μέσω φίλων σας μελών του Συλλόγου, είτε τηλεφωνικά.

Είναι αντιληπτό εκτιμούμε από όλους εσάς ότι ο Σύλλογος μας επιθυμεί όσο μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών που αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι αν μια εκ των δυο από τις ημερομηνίες που δίνουμε (30/6 ή 7/7) υπερισχύει της άλλης θα επιλεγεί η πιο συμφέρουσα!!

Όπως ενημερώθηκα από συζητήσεις και επαφές που είχα στον Αστακό, υπάρχουν αρκετοί φίλοι που δηλώνουν την επιθυμία να συμμετέχουν. Με τους συγκεκριμένους φίλους θα επιλέξουμε ένα κοινό συνομιλητή (σύνδεσμο) ο οποίος θα μας μεταφέρει ότι προβλήματα ή ερωτήματα αντιμετωπίζουν, όπως μετάβαση στην Αθήνα, σημείο αναχώρησης, κλπ. και μέσω του κοινού αυτού συνδέσμου θα έχουν τις απαντήσεις.

Σας προσκαλούμε λοιπόν σε μια αξέχαστη, όμορφη με πολλές εκπλήξεις κρουαζιέρα στα τρία υπέροχα νησιά του Αργοσαρωνικού που η προσφορά της εταιρείας μας δίνει και σας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να τα γνωρίσετε από κοντά, όταν χιλιάδες Έλληνες και ξένοι επισκέπτες τα επισκέπτονται με πολύ μεγαλύτερο τίμημα. Η επιστροφή μας στην Αθήνα θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία μέσα από την οποία θα έχετε αποκομίσει όμορφες, εντυπωσιακές και μοναδικές αναμνήσεις.

Πέραν δε αυτού και οι προσωπικές σχέσεις που θα δημιουργηθούν θα είναι μια πολύ καλή εκκίνηση για περαιτέρω εκδηλώσεις.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad