Με επιτυχία διεξήχθησαν οι προαγωγικές εξετάσεις του Κένταυρου Αστακού στο Ταεκβοντο - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Ιουλίου 2024

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι προαγωγικές εξετάσεις του Κένταυρου Αστακού στο Ταεκβοντο


ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!!!

Την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ οι προαγωγικές εξετάσεις Ζωνών για τους Αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ. 

Οι αθλητές κλήθηκαν να εκτελέσουν την προκαθορισμένη ύλη που απαιτεί η κάθε ζώνη ώστε να προαχθούν στην επόμενη μπροστά στους γονείς και φίλους τους οι οποίοι τους χειροκρότησαν και τους ενθάρρυναν σε κάθε τους προσπάθεια. 

Οι Δάσκαλοι εξεταστές κύριοι ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Θεόδωρος και ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗΣ Ανδρέας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους και σχολίασαν θετικά την πειθαρχία, την δύναμη αλλά και την τεχνική κατάρτιση των Αθλητών. 

Επόμενος στόχος για τον Κένταυρο το ''10ο INTERNATIONAL SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2024", που θα διεξαχθεί από 21 έως 26 Ιουλίου στον Αστακό. Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για την πόλη που φέτος συμμετέχουν 8 χώρες με πλήθος αθλητών και παραγόντων. Αξίζει να σημειωθεί ότι 20 ημέρες πριν την έναρξη, έκλεισαν οι συμμετοχές λόγω συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου. Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και ευχαριστίες στους έμπειρους Δασκάλους εξεταστές για την άψογη καθοδήγηση βοηθώντας τους αθλητές να κορυφώσουν την απόδοση τους.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Ξηρομέρου για την παραχώρηση του Σταδίου και φυσικά τους γονείς για την στήριξη, καθώς και όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση.

ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

(κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad