Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου «Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης στην ΤΚ Αστακού» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιουλίου 2024

Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου «Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης στην ΤΚ Αστακού»


Υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου «Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης στην ΤΚ Αστακού» με χρηματοδότηση από το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης».

Αποτελεί το μεγαλύτερο έργο ύδρευσης στην ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου.

Στρατηγική μας απόφαση ήταν και είναι η δομική αντιμετώπιση των προβλημάτων με την μελέτη και την υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής.

Έτσι, λύνουμε οριστικά το πρόβλημα ύδρευσης στην έδρα του Δήμου μας.

Τηρώντας όλες τις διαδικασίες και μετά την προβλεπόμενη έγκριση από το Ελεγκτικό Συμβούλιο δόθηκε το πράσινο φως στην υπογραφή της σύμβασης.

Προχωράμε μπροστά…
Αλλάζουμε τον τόπο μας…


πηγή: facebook (Giannis Triantafillakis)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad