Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Μουσικού Χορωδιακού Συνόλου του Συλλόγου Γυναικών Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Ιουλίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Μουσικού Χορωδιακού Συνόλου του Συλλόγου Γυναικών Αστακού


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27/6/24 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ξηρομέρου, η εκδήλωση του Μουσικού Χορωδιακού Συνόλου του Συλλόγου μας, που μας ταξίδεψε σε ένα οδοιπορικό αφιερωμένο στον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους δούλεψαν προκειμένου να βγει άρτιο το αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα τους δασκάλους μας Σοφία Καπλάνη και Άρη- Δημήτρη Μαστροσπύρο, την ορχήστρα μας που αποτελούνταν από τους Χατζηγεωργιάδου Κων/να (φλάουτο), Κούστα Σπύρο (μπουζούκι), Αγγελόπουλο Γεώργιο (κιθάρα), Αγγελόπουλο Δημήτρη (μπουζούκι), τον κο Κούστα Θεόδωρο για την ηχητική κάλυψη που μας προσέφερε αφιλοκερδώς, την κα Θεοδώρα Παπανικολάου για την επιμέλεια των κειμένων , τις μαθήτριες Εύη Σούρλα , Ζωή Μάντζου, Μαρίλια Μακρή και τον μαθητή Ανδρέα Μούρκο για την ανάγνωση των κειμένων.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Μπαμπούρης, η Πρόεδρος της κοινότητας Αστακού Αρετή Γριτσίπη, η δ/ντρια του Λυκείου Αστακού Καλαϊντζίδου Βιβή, η δ/ντρια του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αστακού Ζωή Καπότη, ο Πρόεδρος του συλλόγου Χοβολιωτών Βασίλας Γεώργιος, εκπρόσωποι του Αίολου Αστακού και πλήθος κόσμου που πάντα στηρίζει και χειροκροτεί την προσπάθειά μας.

Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την προσωπική του οικονομική ενίσχυση, καθώς και τον Δήμο Ξηρομέρου για την συνδιοργάνωση, τη συνεργασία και την παραχώρηση της αίθουσας.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Δείτε βίντεο:

Video1.mp4

Video2.mp4

Video3.mp4


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad