Τρέχουν οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του έργου: «Προμήθεια για αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων (LED) στον Αστακό», προϋπολογισμού 200.260€ - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Ιουλίου 2024

Τρέχουν οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του έργου: «Προμήθεια για αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων (LED) στον Αστακό», προϋπολογισμού 200.260€


Προχωρούν κανονικά οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του έργου: «Προμήθεια για αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων (LED) στον Αστακό», προϋπολογισμού 200.260 €.
Αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και το εντοπίσαμε (ΑΔΑ: 9ΚΡΠΩΚΖ-Η70), το επίσημο έγγραφο του ορισμού της Επιτροπής του επικείμενου διαγωνισμού.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η μελέτη έγινε επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη τον Ιούνιο του 2023 (δείτε εδώ).
Η ένταξη σε χρηματοδοτικό εργαλείο έγινε επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη τον Αύγουστο του 2023 (δείτε εδώ).

Το έργο θα εκτελεστεί επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη, που πρόσφατα ανανέωσε την εντολή του από τους πολίτες του Ξηρομέρου, με ευρεία πλειοψηφία και αποδοχή.

Ευχόμαστε με το καλό να προχωρήσει το έργο, να ολοκληρωθεί εντός των συμβατικών του προθεσμιών, με τήρηση της μελέτης του, με τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης και να παραδοθεί προς χρήση σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του Αστακού, προς βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.


πηγή: mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad