Βράβευσε τους αριστούχους των Πανελληνίων ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος - Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Οκτωβρίου 2024

Βράβευσε τους αριστούχους των Πανελληνίων ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος


Βράβευσε τους αριστούχους των Πανελληνίων ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος βράβευσε χθες Δευτέρα, 28η Οκτωβρίου 2024 τους αριστούχους των Πανελλαδικών Εξετάσεων Λυκείων του Δήμου που εισάχθηκαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος κ. Διαμαντόπουλος συνεχάρη τους, πλέον, φοιτητές για την επιτυχία τους ευχόμενος καλή συνέχιση των σπουδών τους στις σχολές που έχουν επιλέξει, συμβουλεύοντάς τους να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά τους, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους γονείς των πρώην μαθητών που με την υποστήριξή τους τα παιδιά τους κατάφεραν να διακριθούν, τους οποίους και χαρακτήρισε ως «αφανείς ήρωες».

Στην εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα αμέσως μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης, παραβρέθηκαν και παρέδωσαν βραβεία στους μαθητές που χάρισαν υπερηφάνεια σε όλους μας με τις επιδόσεις τους ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Θανάσης Μαυρομμάτης.








Φωτογραφίες: aitosports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad