Άρση φθορών και βλαβών στο εθνικό οδικό δίκτυο της ΠΔΕ με σύμβαση ύψους 1,2 εκ. ευρώ - Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Φεβρουαρίου 2025

Άρση φθορών και βλαβών στο εθνικό οδικό δίκτυο της ΠΔΕ με σύμβαση ύψους 1,2 εκ. ευρώ


Άρση φθορών και βλαβών στο εθνικό οδικό δίκτυο της ΠΔΕ με σύμβαση ύψους 1,2 εκ. ευρώ

Στην άμεση και απρόσκοπτη αντιμετώπιση φθορών και βλαβών στο εθνικό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τους επόμενους 24 μήνες, αποσκοπεί το έργο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών συντήρησης, τη σύμβαση του οποίου υπέγραψε σήμερα, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2025, ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, με τον ανάδοχο του έργου.

Οι εργασίες που περιλαμβάνονται, αφορούν στην άμεση αποκατάσταση προβλημάτων που θα δημιουργηθούν στο εθνικό δίκτυο λόγω φυσικών ή ανθρωπογενών καταστροφών, όπως έντονα καιρικά φαινόμενα, τροχαία συμβάντα, δολιοφθορές, κλπ ή και απρόβλεπτα προβλήματα όπως φθορές στο οδόστρωμα, στα τεχνικά έργα των οδών, στον ηλεκτροφωτισμό, στη φωτεινή σήμανση και στην σήμανση - ασφάλεια.

Το έργο χρηματοδοτείται από τους ΚΑΠ και έχει προϋπολογισμό 1.200.000 ευρώ.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad