Ελεύθερο και δωρεάν πάρκινγκ για τους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του Μύτικα - Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιουνίου 2025

Ελεύθερο και δωρεάν πάρκινγκ για τους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του Μύτικα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε όλους τους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του Μύτικα, ότι με μέριμνα του Δήμου Ξηρομέρου και της Κοινότητας Μύτικα, έχει καθαριστεί το μεγάλο οικόπεδο των 6 στρεμμάτων περίπου, απέναντι από το άγαλμα του Στρατηγού Καραβία και έχει ανοικτή μεγάλη είσοδο, όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα και δωρεάν για πάρκινγκ αυτοκινήτων και τρέιλερ. Σύντομα θα μπουν και πληροφοριακές πινακίδες.

Παρακαλούμε όλους όσους έχουν παρκάρει μόνιμα και παράνομα τα αυτοκίνητα τους και τα τρέιλερ τους στο λιμάνι του Μύτικα, να τα απομακρύνουν και να τα πάνε εκεί. Έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία και το Σαββατοκύριακο θα κοπούν κλήσεις και θα αφαιρεθούν πινακίδες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παρκάρουν μόνιμα εκεί.

Εμποδίζουν την διακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων, δυσκολεύουν την καθημερινή λειτουργία του λιμανιού, προκαλούν όχληση σε γειτονικές οικίες και καταστήματα.

Σύντομα και το μεγάλο οικόπεδο των 9 στρεμμάτων δίπλα από το Κέντρο Υγείας Μύτικα θα είναι έτοιμο και θα δοθεί και αυτό για ελεύθερο πάρκινγκ.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad