Astakos-News Forum: "Τι πιστεύετε ότι χρειάζεται ο Αστακός για να αναπτυχθεί τουριστικά;" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιουλίου 2011

Astakos-News Forum: "Τι πιστεύετε ότι χρειάζεται ο Αστακός για να αναπτυχθεί τουριστικά;"

Στο Forum του Astakos-News, που λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες, έχουμε ανοίξει ένα θέμα σχετικά με το τι χρειάζεται και τι πρέπει να γίνει ώστε να μπορέσει ο Αστακός να αναπτυχθεί τουριστικά.

Μπορείτε να δώσετε τις δικές σας ιδέες, προτάσεις, γνώμες, συμμετέχοντας στη συζήτηση απλά κάνοντας μια εγγραφή στο Forum.

Με την εγγραφή σας θα μπορείτε, εκτός από το να λαμβάνετε μέρος στις συζητήσεις και να ανοίξετε ένα νέο θέμα που θα θέλατε να συζητηθεί στο Forum, το οποίο να έχει σχέση με τον Αστακό αλλά και τον υπόλοιπο Δήμο Ξηρομέρου.

Μέσα από τη συζήτηση βγαίνουν οι καλύτερες ιδέες και ας ελπίσουμε ότι τις ιδέες αυτές θα τις αξιοποιήσουν οι αρμόδιοι. Το Forum μας δίνει αυτή τη δυνατότητα της συζήτησης και της ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των χρηστών του.

- Για να μεταφερθείτε στο Forum κάντε κλικ ΕΔΩ.
- Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ ΕΔΩ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad