Επιστολή αναγνώστη: «Mας κατακλύζουν οι «ευωδιές» των απορριμμάτων» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Ιουνίου 2014

Επιστολή αναγνώστη: «Mας κατακλύζουν οι «ευωδιές» των απορριμμάτων»

Το καλοκαίρι έφτασε. Οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να βγαίνουν στις βεράντες τους και στις αυλές τους για να απολαύσουν τα βράδια τους. Όταν κάποιος λέει τη φράση ανοιξιάτικο-καλοκαιρινό βράδυ, έρχεται απευθείας στο μυαλό μου ένα όμορφο μπαλκόνι και μυρωδιές από γιασεμί και αγιόκλημα. Αυτή η εικόνα, ωστόσο, δε μπορεί να γίνει πραγματικότητα στο δήμο μας, καθώς μας κατακλύζουν οι «ευωδιές» των απορριμμάτων.

Η κατάσταση τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ανυπόφορη στο δήμο μας. Τα σκουπίδια είναι αυτά που κοσμούν τις διασταυρώσεις και τους δρόμους. Αν είναι δυνατόν! Ζούμε στο 2014 και οι συνθήκες μας μεταφέρουν δεκαετίες πριν. Γιατί; Ας μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι! Ήρθε το καλοκαίρι, περιμένουμε κόσμο να επισκεφθεί τον τόπο μας και να ενισχυθεί η τουριστική μας οικονομία. Αλλά αυτό θα μείνει μονάχα μια προσδοκία με τα σκουπίδια πρωταγωνιστές. Έλεος! Αν αυτό λέγεται ενδιαφέρον και φροντίδα προς τον τόπο μας, τότε να αφήσουμε όλοι μας τις ασχολίες μας και να γίνουμε δημοτικοί σύμβουλοι!!!

Κατά την προεκλογική περίοδο οι υποψήφιοι της εκάστοτε παράταξης δήλωναν βροντόφωνα «Θα….., θα……, θα…….., θα……». Αφού οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν και κάμποσοι-υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και ψηφοφόροι- από τον τόπο μας εισέπραξαν τα εμβάσματα, οι τρανταχτές υποσχέσεις τους άρχισαν να αποσιωπούνται. Πού είναι οι ιθύνοντες; Είναι τυφλοί; Δε βλέπουν τι συμβαίνει με τα σκουπίδια; Ή οι κάτοικοι του Αστακού είναι οι μόνοι δημότες του δήμου και οι υπόλοιποι κάτοικοι από τα γύρω χωριά ανήκουν σε άλλο δήμο; Κανένα ενδιαφέρον δε δείχνουν οι υπεύθυνοι. Κι αν ο κ. Σαμαράς δεν ενδιαφέρεται πια για τον τόπο, εφόσον θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση, η αντιπολίτευση τι κάνει; Γιατί δεν παίρνει θέση; Μονάχα ψήφους ξέρουν να ζητάνε. Έπρεπε να ντρέπονταν! Πώς θα ένιωθε η κα. Σαμαρά, πώς θα ένιωθε ο κ. Γαλούνης, αν όλοι μας μαζεύαμε τα σκουπίδια μας και τα αφήναμε έξω από το σπίτι τους;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

2 σχόλια:

  1. Εσείς τους θέλατε, εσείς τους ψηφίσατε. Να τους χαίρεσται, μην παραπονιέστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ σωστα στο αρθρο.!Ακουσα οτι συμβαινει και σε καποια γυρω χωρια.το ευκολο ειναι να πει κανεισ αυτο.. "Εσείς τους θέλατε, εσείς τους ψηφίσατε. Να τους χαίρεσται, μην παραπονιέστε." Δεν τουσ ψηφισε κανεισ για αυτο το αποτελεσμα.Εντιμοτητα θα πει οταν φευγεισ απο δημαρχοσ να τα παραδιδεισ ολα οκ ακομα και να βοηθησεις αυτους που θα αναλαβουν.ΚΙ αυτοι που ερχονται αλιμονο τους!Οι μασκεσ εχουν βγει αλλα καποιοι δε βλεπουν και Καλα τα λογια μας αλλα ας πραξουμε κι εμεις γιατι αυτοι δεν τα ακουνε!Καταγγελιες λοιπον ολοι μας, σε περιφερεια υπουργεια οτι βρειτε και στα καναλια αν χρειαστει και οι υπευθυνοι θα πληρωσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad