Σε τίτλους :
Αρχική » » Καθάρισαν επιτέλους τα σκουπίδια από τα δίχτυα στην παραλία του Αστακού (φωτό)

Καθάρισαν επιτέλους τα σκουπίδια από τα δίχτυα στην παραλία του Αστακού (φωτό)

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015, 21:26 | 0 σχόλια

Η απαράδεκτη και αποκρουστική εικόνα που συναντούσαμε όλοι οι κάτοικοι του Αστακού αλλά προπάντων οι ξένοι επισκέπτες που είτε με το Ι.Χ είτε με το πλοίο που προοριζόταν για Ιθάκη, είχαν την ατυχία να αντικρίζουν τους μεγάλους όγκους από σάπια πεπαλαιωμένα δίχτυα ψαράδων μπροστά στο κεντρικότερο σημείο της παραλίας, σιγά σιγά από σήμερα τείνει να εξαφανιστεί ολοσχερώς.

Και δεν ήταν μόνο η καταθλιπτική και αντιαισθητική εικόνα που αποκόμιζε ο κάθε περαστικός αλλά η συσσώρευση όλων αυτών των όγκων είχε καταστεί εστία μόλυνσης, παράλληλα δε εξελισσόταν σε ανεξέλεγκτο σκουπιδότοπο.

Η μικρή χρονικά διαδικασία απομάκρυνσης των σκουπιδιών ήταν θέμα απόφασης που ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να δώσω απάντηση γιατί επί 15 περίπου έτη δεν είχε κάποιος αποφασίσει να τα απομακρύνει. Έστω όμως και τώρα, ποτέ δεν είναι αργά.
Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA