Σε τίτλους :
Αρχική » » Παίζει για λύση στους κομμένους της τηλεπισκόπησης από το Ξηρόμερο

Παίζει για λύση στους κομμένους της τηλεπισκόπησης από το Ξηρόμερο

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016, 13:26 | 0 σχόλια

Σε κλίμα καλής πίστης πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση των εκπροσώπων παραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας, τους οποίους συνόδευε στέλεχος της Ένωσης Αγρινίου, με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΟΠΕΚΕΠΕ, σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε με την τηλεπισκόπηση σε αγρότες κυρίως των Φυτειών και της Λεπενούς, όπως γράφει το site της ΕΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι οι παραγωγοί είχαν προβεί σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο και στη σύσκεψη που ακολούθησε, παρουσία του υπουργού Β. Αποστόλου, αναζητήθηκε κοινός τόπος για επανεξέταση και διόρθωση των λαθών, που οδήγησαν σε αποκλεισμό τους συγκεκριμένους παραγωγούς απ’ την Ενιαία Ενίσχυση.

Στη σύσκεψη εργασίας που έγινε στις 28 Δεκεμβρίου, αφού παρουσιάστηκε αναλυτικά το πρόβλημα και κατατέθηκαν συγκεκριμένα παραδείγματα λαθών, υπεδείχθησαν οι ενδεδειγμένες λύσεις και δρομολογήθηκε η εφαρμογή τους.

Οι τελικές αποφάσεις, φυσικά, ανήκουν στο υπουργείο και στις υπηρεσίες του, τις ενέργειες των οποίων αναμένουμε το αμέσως επόμενο διάστημα.

Πηγή

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA