Κοπή Βασιλόπιτας των Κατηχητικών της ενορίας Αγίου Νικολάου Αστακού (φώτο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή Βασιλόπιτας των Κατηχητικών της ενορίας Αγίου Νικολάου Αστακού (φώτο)

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ 
 
Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αστακού πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας των κατηχητικών της ενορίας μας. Συμμετείχαν τα παιδιά του κατηχητικού προσχολικής ηλικίας, δημοτικού και γυμνασίου.

Μετά την κοπή της πίτας και την ανταλλαγή των ευχών, ακολούθησε σύντομη συζήτηση για το πρόσωπο του Μεγάλου Βασιλείου και δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά που ανήκουν σε διαφορετικές βαθμίδες του κατηχητικού να γνωριστούν μεταξύ τους.

Ευχόμαστε στη νεότητα της ενορίας μας, η νέα χρονιά που ξεκίνησε να είναι καρποφόρα, ευλογημένη γεμάτη από επιτυχίες και προόδους.

Εκ του Ιερού Ναού 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad