Προκρίθηκε στα play off των καλύτερων ομάδων του νομού το παιδικό του Ηρακλή Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Μαρτίου 2016

Προκρίθηκε στα play off των καλύτερων ομάδων του νομού το παιδικό του Ηρακλή Αστακού

Το παιδικό τμήμα του ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ που στελεχώθηκε απο ποδοσφαιριστές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) ύστερα απο την συνεργασία των δυο σωματείων κατάφερε να έχει μια επιτυχημένη χρονιά.

Συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΝΑ κατάφερε να έχει μια αξιόλογη πορεία με επιστέγασμα την συμμετοχή της στα play off των καλύτερων ομάδων του νομού μας.

Θα έρθει αντιμέτωπη με τρεις ομάδες του Αγρινίου για να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό του νομού. Αντίπαλοι θα είναι τα ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ οι ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

Συγχαρητήρια αξίζουν όλα τα παιδιά της ομάδας που δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους όλη τη χρονιά κάτω από αντίξοες συνθήκες και να τους ευχηθούμε καλή πορεία και στα play off.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη προσφορά του κ. ΚΡΙΚΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ που αποτέλεσε τον χορηγό αυτής της προσπάθειας που δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την βοήθειά του. Οι παίκτες και ο προπονητής Μπότσιος Γεράσιμος, θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά του.

Οι αγώνες ξεκινάνε το Σάββατο εκτός έδρας με αντίπαλο τα ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Εκ του Συλλόγου

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad